maandag 22 september 2014

kantkloskussen

Een kantklos kussen met begin van een quilt. Nooit afgemaakt..Volgen mij ben ik kampioen onafgemaakte dingen. Ik heb ook kant geklost.De vlekken stonden in mijn nek dus ik was snel uitgeklost. Ik weet niet eens meer wie ik het prachtige kantkloskussen heb gegeven plus alle spelden en klosjes. Ik weet alleen nog dan WP en ik twee droge boter hammen  hebben gekregen plus thee.Toen met de trein weer naar huis.Dit is dus niet het kussen wat ik heb weggegeven. Deze staat nog thuis.Groetjes Tony

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleurenquilt Tony, heb je geen zin meer om die af te maken of ligt hij te wachten op betere tijden?
  Kantklossen, het lijkt me best leuk om te doen, maar als ik eerlijk ben vind ik het resultaat van al het gepriegel niet zo heel erg mooi... dus aan mij is die techniek voorbij gegaan. Ik vind het wél heel knap hoor wat kantklossters maken, maar het is niet mijn favoriet ;-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Marjan. Hij ligt te wachten op betere tijden. Je staat de spijker op zijn kop Mijn laden liggen vol met UFO's. Groeten Tony

   Verwijderen
 2. Ik durf niet te zeggen dat ik je voorbij streef, maar werkstukken beginnen en niet afmaken, ben ik ook nogal sterk in. Maar soms krijg je toch ineens zin om iets af te maken. De quilt die je laat zien zou het zeker waard zijn.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vroeger ook gekantklost, maar met twee poezen lijkt me het een slecht plan om het weer op te pakken.
  Och, je moet ook niet alles willen.
  De quilt vind ik wel heel leuk, ik zou hem afmaken!
  Groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij kijken niet naar wat niet afgemaakt is.
  Genieten van alle mooie werkstukken die wel klaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat kan jou het schelen, als je het maar naar je zin heb, Je kan altijd nog een patchwork maken van je niet afgemaakte stukken. Droge boterham ,hahaha daar doe je lekker lang over, goed kouwen.

  BeantwoordenVerwijderen