zaterdag 31 mei 2014

Pinknop Pinterest

Hallo allemaal. Omdat Windows XP niet meer goed was heeft mijn man Linus op mijn computer gezet.Bij XP had ik de P van Pinterest op mijn toolbar. Ik wilde de pin er weer op zetten maar ik kreeg geen Pin maar dat grote bord van Pinterest op mijn Blog. Hoe kan ik dat bord eraf halen en de pinknop op mijn toolbar krijgen.Ik ben geen ster op de computer. Groetjes Tony Ondertussen heb ik zelf het grote boord van Pinterest eraf gegooid.Hoe, dat is me een raadsel.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Tony ,
  helaas kan ik je niet helpen met Pinterest , want ik krijg niet eens een link naar mijn blog , pfff !!
  Leuk dat je me volgt , ik lees je blog al lange tijd en ik ben helemaal gek van je mooie grote kruissteeklappen !!!
  liefs, Patti

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Patty. Je staat nu ook bij de Blogs. Groetjes Tony. PS er is wat fout met Atom.

   Verwijderen
 2. Hai Tony,
  mij lukt het ook niet om de pinknop op mijn blog te krijgen....ik hoop maar dat je nog een uitleg krijgt van iemand, dan kan ik dat ook opvolgen.... duimen maar!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marjan. Ik ben ook een oen. Dat dat van Pinterest er weer af gegooid.Het is mij allemaal een raadsel. Groeten Tony,

   Verwijderen
  2. Hallo Marjan. Je pinknop op je blog is heel gemakkelijk De moet Pinterest opzoeken via google en dan wordt het goed beschreven. Ik wilde de pinknop op mijn blog hebben en dat is me niet gelukt [op mijn favorieten balk.]. .

   Verwijderen
  3. Hai Tony, sorry maar ik snap het niet.... Als ik bij de Instellingen van mijn blog een gadget wil toevoegen dan kan ik nergens kiezen voor de Pinterestknop en ook via de URL lukt het niet. Maar misschien moet ik het wel helemaal niet bij de Instellingen doen.... ach, ooit lukt het misschien wel en anders maar niet, ik kan er mee leven (hihi).
   Groetjes weer!

   Verwijderen
 3. Sorry, niet bij de Instellingen, maar bij de Indeling ben ik aan het proberen geweest...

  BeantwoordenVerwijderen