dinsdag 21 augustus 2012

foto's

Ik ben vrijdag met mijn vriendin Ans naar Roermond gegaan. Om 8.00 uur waren we op het station.Ik had een meereiskaart van de NS maar we mochten pas na 9 uur reizen.Op station Den Bosch is dan nog niets open zodat we een uur hebben rondgewandelt.In de trein zagen we een vrouw met een prachtige geborduurde tas, we dachten meteen  daar lopen we mee naar de tenstoonstelling.Ik heb al een mailtje gehad van haar dat ze op mijn blog had gekeken, heel leuk. Gisteren kreeg ik nog een mail met een foto van Ine Munsters.Die had ze op de tentoonstelling gemaakt.Ik had het nieteens gezien.Het was een van de mooiste tentoonstellingen die ik heb gezien van borduurwerk. Vooral Jeanny en haar schoonzus hadden mooie borduurwerken.Hierbij onze foto.

7 opmerkingen:

 1. Tony het was ook een mooie tentoonstelling. Leuk wat je schrijft over de mevrouw met de geborduurde tas, ik weet wel wie het is....!
  Nogmaals dank voor je lieve, mooie cadeau!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tonny, ik zie Yvonne naast je staan, jammer dat ik haar gemist hebt. Ik heb ook zo genoten van de tentoonstelling. Met elkaar was het heel gezellig. Deze dagen waren dagen met een sterretje!!!!

  Lieve groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tony wat leuk dat je de foto op je blog hebt geplaatst!
  We staan hier een DE-merklap te bewonderen.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Tony het is uniek dat Yvonne naast je staat. Daar ben ik mee met de trein gereisd en vriendin Lies. Zij heeft jou wel gezien, en ik heb je gemist. Misschien wel gezien, maar dit niet geweten.


  Leuke foto van Ine die ken ik ook al heel lang. De wereld is klein leuk.

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je ook op deze prachtige expositie bent geweest, ik was er op zaterdag. We hebben echt genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was inderdaad een mooie tentoonstelling in Roermond. Ik was er ook vrijdag maar ik heb je niet gezien!
  Wat heb je mooie borduurtjes gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen